Monday, February 18, 2013

kenduri sepupu @ kuala kangsar


after balik dari rumah tokcik kat kg.selinsing, pergi kenduri cousin kat kuala kangsar. 


 berkumpul sebelum bertandang ke rumah pengantin perempuan, masa ni pengantin baru selesai akad nikah, kami tak pergi pun tgk nikah tu. 

 parents i tetibe jadi mak/pak andam terjun. lol. 



 hantaran pihak lelaki. 

 
 parents and two bodyguards. :))


 yg jadi pengapit tu abg pada pengantin, pun actually pengantin baru, nikah the day before tapi kenduri tangguh dulu.

i tak ingat nama the bride, i tahu yg groom tu cousin i, uda nama panggilan, adham tak silap nama betul dia.

selamat pengantin baru uda dan wifey. semoga bahagia ke syurga hendakNya.

:)

2 comments:

Tina Othman said...

wah bestnya dpt makan nasi kenduri kawin

intan izani said...

tina,
best kan.. kite pun suke sesekali, yg tak suke bersesak2 je..hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...