Monday, March 11, 2013

Ekspo Buku Islam, Putrajaya


rasa macam dah teruk dah sawang blog i ni. serius tak sempat nak update, walaupun hati membuak-buak. wahhhhh, over gitu. 

walaupun cerita mcm dah basi, tapi share jela eh. last few weeks kitorang g eskpo buku islamic kat putrajaya, mom ajak sbb nak cari quran digital. dah tua-tua ni rasa nak mengaji je. 


 rasa mcm dah berkurun tak nampak org buat seni khat ni, masa sekolah dulu, ramai member2 hebat benda ni. 


 tak ramai pun manusia, tak setanding big bad wolf..hehe. biasalah buku islamic sape je nak tgk kan.


 bro baju stripes ni tgh tunjuk cara guna al-quran digital qalam. 



 rm300 tak silap, lupe lak harga. ibu i dah selalu guna, best katanya. elok sgt bg siapa yg risau bacaan tajwid, atau nak tahu tafsir, one day nnti i pun nak beli. insyaAllah.

 salima af. saje sibuk ambik gambar dia. 


ok, bye.

3 comments:

Tina Othman said...

bestnya alquran tu, rasa nak carik jugak lah

D Yatie said...

Yes. Mmg lama awk snyap. Hehehe. Btw. Itulh Malaysia skrg kn. Bila ad bkaitn ngn agama, mesti kurang sikit smbutanny.. :(

cha said...

lamanya u menghilangg

eh al quran tu camne u? dia keluar suara ke apa? huhu review please

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...