Monday, April 1, 2013

my 2 most awaited songs in the car


my current fave songs:

Dia Frampton- the broken ones

Firman- kehilangan

i rasa lagu2 ni dah berkurun kot, tp given the fact that i cume dgr lagu dalam kereta, so ni antara lagu-lagu yg i tunggu2 sgt nak keluar radio. station fave i adalah redfm, era, hotfm, suria. i akan alih-alih channel selagi tak jumpe lagu best. btw, perjalanan dari upm ke bukit sentosa jauh tau tak.  so lamalah boleh i layan lagu (diselang seli dgn sumpah seranah pd pemandu tak berhemah di kiri kanan, hehe), sejam lebih kot. gituuuuuuu..

btw, ini lagu yuna dgn owl city soundtrack animation film the croods yg guna suara emma stone, i is bangga uols. 

shine your way -owl city & yuna


ok bye!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...