Thursday, April 4, 2013

selamat pengantin baru dzun & nadiah


wedding 3mggu lepas kot, tak sempat nak update. dzun ni kira best buddy hubs kat office la, sikit-sikit dzun, sikit-sikit dzun. kalau tny makan ngan sape, ngan dzun. pergi keluar ngan sapa, ngan dzun. kalau dgr suara dlm tepon, tu suara dzun la tu. hehe.



 sepadan :)

 saya pentamak.


maaf lah kalau nama pengantin perempuan salah, tapi rasanya betul dah tu. anyway, semoga berbahagia hingga ke syurga buat kalian berdua. :)

2 comments:

cha said...

wah pengantin pakai peplum lah hee

shahdiana said...

cute je ada apam polkadot tu...heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...