Tuesday, April 23, 2013

team building: pengalaman main paintball yang awesome


apa khabar blogku? long time no see. sibuk dan penat, itu mmg alasan jitu yg buat i tak mampu nak update regularly wpun sering teringat-ingat. sedih, i still love u blog. 

ok, byk citer pending, so let me start by sharing dgn u guys picture of myself and colleagues masuk hutan ayer hitam puchong for team building. lama gila kot tak buat aktiviti masuk hutan bagai ni. tapi alhamdulillah, kuat lagi, masih muda agaknya. eh. 

cukuplah i just share and put few captions k. enjoice.

 spot the one with sememeh face behind, that's me! haha.

 

 group 1 yang best :p

mendengar penerangan before start masuk area menembak. wah dahsyat bunyi.

 ;p





mengatur strategi konon. hehe. we got 2nd place despite most of us were first timer. but paintball was super fun, i got hit twice dkt mask so takde lebam-lebam pun. syok ok, berdebar-debar jantung. i like.





  persembahan tribute to lahad datu dari kumpulan 1. of course lah kumpulan kami dapat the best performance sbb i nyanyi la katakan. siap kene puji dek boss lagi suara sedap, puiiii. haha.

 
 naik sheikh berjoget poco-poco. haha. maafkan sy suami sbb asyik berjoget tanpa pengetahuanmu. hahaha.


dengan ceramah motivasi prof satar yang sangat best, best sgt sampai masa dia nak berhenti tu rasa alamak dah nak abis ke. 3 hours pun tak cukup ok.
 
 
 kenangan yang tak dapat dilupakan. pengalaman berharga. see u again hutan simpan ayer hitam, puchong.

later peeps!



1 comment:

shahdiana said...

wah..pejuang paintball..akak tak pernah main...tapi poco-poco tu my favourite tau...heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...