Tuesday, May 21, 2013

koleksi cerita sebulan :)


sesekali blog ni harus diupdate jua. kesian dia, asyik ditinggalkan. sob sob.

so, i nak cerita secara pukal, tak byk pun tapi ada few different kejadian. 

1. first attempt buat pancake, tak berapa jadi wpun sedap, kureng gebu.sebabnya, masa dok kacau putih telur tu, tak cukup kembang lagi i dah stop, lenguh rasanya. hahaha. baik i buat jemput-jemput ikan bilis, gerenti sedap.


 2. kejadian masa i baru pindah rumah haritu, akhir bulan 4. ibu buat breakfast utk semua, masa ni mak mertua i dgn abg ipar dgn kakak abg ipar i pun ada.


MIL and BIL.

 ngeri pulak tengok si qalesya ni.. rambut gerbang baru bangun tido gamaknya. hehehehehe.


 3. kejadian hujung mggu lepas pergi ekspo beli barangan Malaysia, agak tak best sbb takde mende sgt pun.

 however, hubs sempat beli leather belt. 

 otw balik, ayah belanja kfc, 'ayah mmg teringin dari hari tu nak makan kfc' kata ibu. :)

4. ini semalam, birthday ibu, tapi ibu yg masak utk dinner memandangkan kami semua kerja, balik tu i beli ibu kek gula hangus sempena birthday ibu. (tak bagi kek lain sbb masa mothers day kitorang dah bagi kek tiramisu).. we love u ibu! dinner semalam sedap betul, kari ikan, ikan pais lagi... yummmmmm. rindu rasanya makan air tangan bonda. nanti turn angah pulak masak kat ibu k.

we love u everyday, no matter u cook for us or not :)

2 comments:

mimi said...

Salam...bestnya bila family berkumpul kan..:)
done follow ur blog:)
do follow me back :)

Normi Nieza said...

bestnya makan2..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...