Thursday, October 17, 2013

kenangan bawa MIL ke Cameron Highland


dah lama dah ni, tp belum sempat share sbb nak edit gmbr bagai takes time kan. ni masa lepas raya puasa haritu since MIL dah lama teringin nak g cameron kebetulan adik ipar ada so bawa sekali. kami tido semalaman je kat hotel kat sana.. quite selesa la hotel tu.. sbb nak pilih hotel yg dekat dgn pasar malam berinchang.. so dptla jalan kaki je ke sana. 


 penuh giler manusia.

 strawberry choc yg mmg sedap.. no wonder jadi fav food dato ct.. hehe.







teh strawberry kegemaran hubs sebagai bekalan masa depan.


puasnya hati bila dah update pasal ni.. nnti i update lagi k. skrg hubs dgn i masih di jb cuti raya seminggu woi. hehe.

2 comments:

D Yatie said...

Lama2 x jalan2 teratak awk nih. Heeee.

Intan Norhaida said...

mmg heaven g cameron...baru2 ni lak banjir..bahaya gak tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...