Sunday, January 27, 2013

the perks of being a wallflower, brilliant!


i should've watch this movie earlier.. 


i have to say this, it was like the best drama movie everrrrrr!!

synopsis:  An introvert freshman is taken under the wings of two seniors who welcome him to the real world.

love the casts, love all the songs, love the twist, everything and above all, the ending is great. 10/10 from me.. :p

before ni, i found this movie in others' best 2012 movies, but i tak tgk lagi. so i've been waiting for the movie like forever. even with high expectation, i still found the movie amazing in nearly all ways. dia macam bagi you all kind of emotions. simple drama yet complicated. hah, gitu kau. not the typical teen drama la.

logan lerman is perfect for the charlie role pada i. charlie's emotions and expressions are exactly how you would picture them to be in this movie... mmg nampak beza sgt la dia dlm percy jackson dgn this one, look years younger summore! and sgt2 cute... hahaha. i rasa all the actors pun mmg best, emma watson mmg undeniably great la kan. ezra miller pun, this is 2nd movie i tgk ezra miller ni, pandai berlakon rupenya. the first movie i tgk dulu, dia jadi gay gak. forgot the title.

and the twist towards the end about aunt helen tu actually mmg unexpected betul but very nicely done la. i mean all the things about charlie make sense lah.

i dah tgk 2 kali, i love drama movie mcm ni. actually i mmg movie freak, so i watch every genre except martial arts or super sci-fi. so this one is totally for you guys to check out. you won't be disappointed.
 
 too cute!

:)

Friday, January 25, 2013

gerai nasi kukus depan hospital kuala krai


on our way back home to rawang. 

 rm4

 we can tell how clean (or not) the service by their taste, at least to me. this one is clean and delish. yummmm.

 my favourite person on earth :p


should give a try if u happen to be here.

bye :)

Tuesday, January 15, 2013

dinner @ pizza hut, KB Mall


with MIL and BIL. 



 MIL tried soup ni for the first time and langsung tak suka. hehe.


 

i still prefer domino's over pizza hut :p

Thursday, January 10, 2013

testimoni pengguna sophie pure marine collagen


lagi testimoni dari pengguna-pengguna yg dah cuba sophie PMC. 








contact me 016-2553421 or contact me in my fb. rugi kalau tak cuba, lagi cepat cuba, lagi cepat cantik :)

Wednesday, January 9, 2013

putu halba di kelantan


putu halba ni berlambak kat kelate masa musim tengkujuh je. kalau waktu lain, jarang sgt ada, so time balik kelate aritu, mmg bersepah la org jual putu halba ni. too bad, i tak lalu makan. tak tahu either makcik tu punye putu halba yg tak sedap atau mmg i tak suka putu halba ni. 

kalau biasa putu piring tu dari tepung beras, tp yg ni dari ubi kayu yg disagat. kalau putu piring takpun putu bambu, mmg i hantu lah, suka sgt. tapi this one, hanyir sikit. tak kene tekak pulak, pelik jugak kuih pun hanyir kan. i suspect makcik tu je buat tak berapa sedap. 


kalau pegi kelate waktu musim tengkujuh ni, wajib try okay :)

Tuesday, January 8, 2013

awesome trailer: warm bodies (2013)


seems promising eh? will definitely give this one a watch.




Monday, January 7, 2013

Sekitar Johor Premium Outlets (JPO)


first time singgah, biasa tgk je dari hujung mata, but when few colleagues bgtau barang situ murah (branded stuff), so kami pun terjah. hubs punye main thing in head nak cari levi's jean satu. 

not too far from senai exit.






 
 such a nice environment. kemas dan tersusun je. to those yg cari barang hantaran, mmg sesuai pegi sini, one stop centre katanya. definitely will come back bila duit dah banyak sikit nanti. hehe.


dinner before went home.

sorry for the long silence. was busy layaning family in the house. till next time, bye!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...