Thursday, March 21, 2013

a table of happiness :)


happiness equals to lots and lots of food. hehe.

@taman warisan, putrajaya.

Monday, March 18, 2013

wedding aqilah & hadi


last two week punye wedding. wedding sedara yg agak jauh, kira bau-bau bacanglah. ayah i yg close dgn arwah bapa kpd pengantin perempuan tu. 



 sbb dah lama gila kot tak makan lauk kenduri, so i mentekedarah kat sini.. lol. 




 flower girls aka butterfly girls. 

tahniah to both of u. 

:)

Monday, March 11, 2013

Ekspo Buku Islam, Putrajaya


rasa macam dah teruk dah sawang blog i ni. serius tak sempat nak update, walaupun hati membuak-buak. wahhhhh, over gitu. 

walaupun cerita mcm dah basi, tapi share jela eh. last few weeks kitorang g eskpo buku islamic kat putrajaya, mom ajak sbb nak cari quran digital. dah tua-tua ni rasa nak mengaji je. 


 rasa mcm dah berkurun tak nampak org buat seni khat ni, masa sekolah dulu, ramai member2 hebat benda ni. 


 tak ramai pun manusia, tak setanding big bad wolf..hehe. biasalah buku islamic sape je nak tgk kan.


 bro baju stripes ni tgh tunjuk cara guna al-quran digital qalam. 



 rm300 tak silap, lupe lak harga. ibu i dah selalu guna, best katanya. elok sgt bg siapa yg risau bacaan tajwid, atau nak tahu tafsir, one day nnti i pun nak beli. insyaAllah.

 salima af. saje sibuk ambik gambar dia. 


ok, bye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...