Friday, June 14, 2013

unusual lunch @ aeon rawang.



 not a fan of sushi. hubs skrg suka betul makan mknn jepun. sushi, takoyaki la.. i sume tu tak berapa nk jalan. mungkin belum reti lagi. makan sikit boleh lah.

 'bila nak tambah ahli ni?' 
DOAKAN YE :)



Tuesday, June 11, 2013

of my birthday, cake and cameron.


happy belated birthday to myself. rasa malu pulak bila org ingat birthday kita yg dah dewasa ni. hehe.

as usual, mmg takde celebrate gah-gah ke apa. beli kek, makan mcm tu je. kebetulan, masa ni, i kat umah mentua kat kelantan. so makan kek ramai-ramai. 

 "happy birthday Intan" letak intan instead of ayang sbb dgn keluarga mentua katakan. 

balik dari kelate, kami lalu cameron, masa tu ahad baru habis cuti sekolah, menadangkan takut jam, kami lalu cameron, jarang-jarang lalu cameron, so setiap kali lalu, i suka sgt, nikmati udara segar.

this time around kami singgah kat the garden view/avant chocolate. 



 hubs promise tu give me another slice of cake for my birthday, so here we go, tiramisu.. i makan sorang je, hubs rasa skit je. so sedap.

 best betul kalau pokok ni berbungan mcm ni depan rumah i.. sejuk mata memandang. 


see you again cameron. walaupun lalu sipi je, i enjoyed!

its somehow scary getting older, but i love being appreciated by loved ones :)
happy belated birthday to myself.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...