Thursday, October 24, 2013

Raya haji 1434h (2013)

Alhamdulillah, dpt lg sambut raya haji dgn my love ones. Turn balik jb seminggu tahun ni.

Raya mcm biasa, lauk pauk kegemaran semesta alam air tgn ibunda tercinta mmg wajib ada, rendang dan lontong. Yummmms. Sempat beraya rumah sedara kat felda air tawar 2 kota tinggi lalu terus ke tepi pantai tp kejap je pun.. 

Sabtu lepas sebelum balik kl kenduri saing (kawan) hubs bak kata org kelate; kat utm. Tahniah syazwan dan isteri. Pastu terus kami balik kl.. 


Gambar last ni masa kami mkn kat rnr pagoh..tak kene dgn selera pulak dia punye sup kambing... 

Ok itu je bye... :)

Thursday, October 17, 2013

kenangan bawa MIL ke Cameron Highland


dah lama dah ni, tp belum sempat share sbb nak edit gmbr bagai takes time kan. ni masa lepas raya puasa haritu since MIL dah lama teringin nak g cameron kebetulan adik ipar ada so bawa sekali. kami tido semalaman je kat hotel kat sana.. quite selesa la hotel tu.. sbb nak pilih hotel yg dekat dgn pasar malam berinchang.. so dptla jalan kaki je ke sana. 


 penuh giler manusia.

 strawberry choc yg mmg sedap.. no wonder jadi fav food dato ct.. hehe.







teh strawberry kegemaran hubs sebagai bekalan masa depan.


puasnya hati bila dah update pasal ni.. nnti i update lagi k. skrg hubs dgn i masih di jb cuti raya seminggu woi. hehe.

Tuesday, October 8, 2013

Air tangan mak mertua

Pulut kuning yg diidam hubs.. saje2 buat sbb lama xmkn. Kari mil sedap...  I cume buat smbal tumis itu aje.. balik keje terus menumis.. yum yum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...